Σχετικά με την Allergan Aesthetics an AbbVie company

Δημιουργούμε τα προϊόντα και τις τεχνολογίες που προάγουν τις εξελίξεις στην αισθητική δερματολογία και πλαστική χειρουργική.

Στην Allergan Aesthetics an AbbVie company, αναπτύσσουμε, κατασκευάζουμε και εμπορευόμαστε ένα χαρτοφυλάκιο κορυφαίων προϊόντων αισθητικής ιατρικής. Το portfolio αισθητική ιατρικής της εταιρείας μας, περιλαμβάνει ενέσιμα προϊόντα προσώπου, προϊόντα για το contouring του σώματος, για την πλαστική χειρουργική, την περιποίηση του δέρματος και πολλά άλλα. Με την έρευνα και ανάπτυξη της Allergan Aesthetics an AbbVie company που επικεντρώνεται στην προώθηση της καινοτομίας στην αισθητική δερματολογία και πλαστική χειρουργική, δεσμευόμαστε να παρέχουμε ολοκληρωμένα προϊόντα, βασισμένα στην επιστήμη.

Innovative
Personalized
Informed

EED&I | Equity, Equality, Diversity & Inclusion

Η Allergan Aesthetics an AbbVie company είναι αφοσιωμένη τόσο στην ενδυνάμωση των εταίρων της όσο και στη δικαιοσύνη, την ισότητα, τη διαφορετικότητα και τη συμπερίληψη. Αυτό σημαίνει ότι παρέχει και δεσμεύεται να συνεχίσει να παρέχει τη δυνατότητα και την υποστήριξη στους ιατρούς ώστε να προσφέρουν με τη σειρά τους μια συμπεριληπτική υπηρεσία που μπορεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες ενός ολοένα και πιο ποικιλόμορφου πληθυσμού. Οι βασικές αξίες της εταιρείας όσον αφορά στη δικαιοσύνη και στην ισότητα είναι βαθιά ριζωμένες στην κουλτούρα της σε όλα τα επίπεδα, με επιμορφωτικά σεμινάρια για την ισότητα που συμβάλλουν στην προώθηση ενός συνεργατικού εργασιακού περιβάλλοντος, χωρίς διακρίσεις μεταξύ των εργαζομένων.

Εκτελεστική Ηγεσία


Carrie Strom

Πρόεδρος της Allergan Aesthetics μιας εταιρείας της AbbVie και Αντιπρόεδρος της AbbVie